You are here:

Atletski klub Brežice

Lara Omerzu z odliko v A finale!

Lara Omerzu je za uspešno uvrstitev v finale potrebovala štiri skoke, v prvem poizkusu je bila uspešna na 165, 170, 174 in 178 centimetrov. Prek višine 178 je (poleg prvih treh) skočilo še pet atletinj.

Čestitke Lari in trenerju!

 

Leda Krošelj v finale !

Leda Krošelj danes nastopila v kvalifikacijah skoka s palico na mladinskih olimpijskih igrah v kitajskem Nanjingu. Preskočila je 370 cm, s tem rezultatom pa si je delila drugi rezultat kvalifikacij.

Članica Atletskega kluba Brežice je v svojem prvem poizkusu v Nanjingu preskočila 340 centimetrov, nato pa je uspešno opravila še prvi skok na višini 355 centimetrov. Z vsemi tremi višinami, na katerih je nastopila, je z višino opravila v prvem poskusu.

Čestitke naši mladi atletinji za lep uspeh!

 

Nanjing 2014 se začenja!

V sredo se v Nanjingu začenjajo kvalifikacije za Ledo Krošelj v skoku s palico v četrtek pa se bo v skoku v višino potrudila Lara Omerzu prebiti v finale ! V pomoč jima bodo trener Henrik Omerzu , ki vodi atletsko odpravo in pa trener in fizioterapevt  Timotej Kostrevc. Držimo pesti za naši atletinji in seveda za vse , ki nastopajo v sklopu slovenske reprezentance v Nanjingu!!

   

Primož Kozmos z 77.46m na 6.mesto!

Primož Kozmus se je z metom 77.46 metra v drugi seriji uvrstil med v finale in imel še 3 poskuse za izboljšanje daljave.V nadaljevanju je žal ostal na isti daljavi ,ki pa je tudi letošnja najbolša in izzid sezone. Tekmovanje na EP v Zürichu je tako končal na 6.mestu !

Čestitke za uvrstitev!

 

EP v Zürichu

Danes ob 13.15 so se začele kvalifikacije za ženki met kladiva ,kjer je nastopala tudi Barbara Špiler.Tako je Barbara v hudem nalivu in predvsem v zelo neugodnih vremenskih razmerah s tretjim metom 64,48m končala svoj nastop na Evropskem prvenstvu v Zürichu. Tretji met je bil najboljši od vseh treh, s katerimi se je lahko predstavila v kvalifikacijah. Barbara je tako z rezultatom 64,48m v svoji skupini zaključila na 8.mestu.

   

Stran 1 od 47

Prijava

 • Registracija
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.
 • Glasovanje

  Prisotni na spletni

  Prisotni 4 gostov .