You are here:

Atletski klub Brežice

MNOGOBOJČEK BREŽICE 2014

13 aprila je v Brežicah potekal atletski mnogoboj za kategorije U7 do U16. V lepem sončnem vremenu se je na stadionu zbralo preko 120 atletov iz različnih atletskih klubov iz posavja in dolenske! Tekmovanje je potekalo v štirih disciplinah in sicer od U7 do U12 so imeli tek 60m ovire,skok v daljino,met vortexa in tek 220 do 280m. U14 in U16 so tekmovali na ovirah 60m ,met krogle ,skok v višino in tek 300m(U14) in 600m (U16).

Rezultati tekmovanja TUKAJ!!

Slike iz tekmovanja!!

 

Športnica leta 2013 Barbara Špiler!

Pa jo imamo. Športnica leta 2013 je nihče drug kot naša Barbara Špiler. Čestitke Barbara!!! Športni znak pa sta prejela Leda Krošelj in Primož Kozmus. Diplome pa so prejeli: Lara Omerzu, Jan Lokar, Marko Špiler, Ambrož Tičar, Nejc Bratanič, Jan Pustavrh, Nina Urbanč, Miha Vodeb, Klara Zevnik, Gaja Pinterič, Nika Plankar, Žanin Kužnik, Egon Metelko, Primož Mlakar, Nastja Modic, Simon Budič, Rok Doberšek, Maja Glogovšek, Leja Glojnarič, Nika Glojnarič in Matic Kovačič. Za vsakim športnikom in športnico stoji dobra ekipa in podpora. Smo najštevilčnejši klub po številu priznanj ,a tako kot športniki so pohval deležni tudi trenerji ,ki brusijo naše atlete ,se z njimi veselijo uspehov in jih tolažijo ob slabših rezultatih. Čestitke tudi trenerjem !!

Čestitke vsem prejemnikom!!!!

Nekaj slik iz podelitve!

Posnetek dogodka podelitve :Avtor Davor A. Lipej


 

Barbara na portugalskem tretja!

Ta konec tedna je potekalo najpomembnejše tekmovanje zimske sezone za atlete v metalskih disciplinah. 14. Evropski zimski pokal v metih v organizaciji Evropske atletske zveze je tokrat gostila Leiria na Portugalskem.
Barbara Špiler, naša najboljša metalka kladiva, je na tekmovanju popravila svoj najboljši letošnji rezultat in z rezultatom 67,12 m osvojila tretje mesto v kategoriji mlajših članic za Poljakinjo Malwino Kopron ter Ukrajinko Alyono Shamotino.